“Sumoto” pumpe za vodu

26/04/2024

Sumoto je italijanski proizvođač pumpi za vodu koji je jedan od svetskih lidera u proizvodnji i komercijalizaciji potapajućih pumpi za vodu od 3, 4 i 6 inča.

Sumoto proizvodi motore i potapajuće pumpe za različite namene. Sa posvećenošću inovacijama i pouzdanosti, kompanija se pozicionirala kao značajan učesnik u industriji pumpi.

Proizvodi Sumota su poznati po efikasnosti, izdržljivosti i performansama u zahtevnim uslovima. Kompanija pruža rešenja za upravljanje vodom i prenos fluida u raznim sektorima, uključujući poljoprivredu, građevinarstvo i industrijske primene.

Sa posvećenošću zadovoljstvu kupaca, Sumoto potapajuće pumpe nastavljaju doprinositi napretku tehnologije pumpi.

Žinesa se s ponosom ističe kao jedan od vodećih uvoznika i veleprodajnih distributera Sumoto pumpi za vodu. Sa višegodišnjim iskustvom i posvećenošću vrhunskom kvalitetu, postali smo ključni akter na tržištu pumpi za vodu.

Pozovite nas, za sva Vaša pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

"Sumoto" Vinklujući uljano hlađeni motori

Uljno hlađeni motori koriste ulje umesto vode za hlađenje, pružajući otpornost na ekstremne temperature i smanjeni rizik od korozije. Oni zahtevaju manje održavanja i imaju manje komponenti, imaju bolju termalnu stabilnost, što ih čini jednostavnijim za rad i popravke.

"Sumoto" Periferične potapajuće podvodne električne pumpe

Periferične potapajuće podvodne električne pumpe su specijalizovane pumpe koje se koriste za podizanje vode iz dubokih bunara, rezervoara ili drugih vodenih izvora. Ove pumpe se potapaju direktno u tečnost koju treba pumpati, što omogućava efikasno i pouzdano funkcionisanje. One koriste električnu energiju za pokretanje mehanizma pumpanja i često su opremljene senzorima za zaštitu od preopterećenja i drugih kvarova. Zahvaljujući svom dizajnu i tehnologiji, ove pumpe mogu da obezbede konstantan i pouzdan protok vode čak i u zahtevnim uslovima.