sumoto logo

У нашој понуди имамо Сумото периферичне потапајуће подводне електричне пумпе и винклуће уљано хлађене моторе са и без кондензатора.

"Sumoto" Винклујући уљано хлађени мотори

Уљно хлађени мотори користе уље уместо воде за хлађење, пружајући отпорност на екстремне температуре и смањени ризик од корозије. Они захтевају мање одржавања и имају мање компоненти, имају бољу термалну стабилност, што их чини једноставнијим за рад и поправке.

"Sumoto" Периферичне потапајуће подводне електричне пумпе

Периферичне потапајуће подводне електричне пумпе су специјализоване пумпе које се користе за подизање воде из дубоких бунара, резервоара или других водених извора. Ове пумпе се потапају директно у течност коју треба пумпати, што омогућава ефикасно и поуздано функционисање. Оне користе електричну енергију за покретање механизма пумпања и често су опремљене сензорима за заштиту од преоптерећења и других кварова. Захваљујући свом дизајну и технологији, ове пумпе могу да обезбеде константан и поуздан проток воде чак и у захтевним условима.

О „Сумоту“

Сумото је италијански произвођач пумпи за воду који је један од светских лидера у производњи и комерцијализацији потапајућих пумпи за воду од 3, 4 и 6 инча.

Производи Сумота су познати по ефикасности, издржљивости и перформансама у захтевним условима. Компанија пружа решења за управљање водом и пренос флуида у разним секторима, укључујући пољопривреду, грађевинарство и индустријске примене.

Жинеса се с поносом истиче као један од водећих увозника и велепродајних дистрибутера Сумото пумпи за воду. Са вишегодишњим искуством и посвећеношћу врхунском квалитету, постали смо кључни актер на тржишту пумпи за воду.

Позовите нас, за сва Ваша питања стојимо Вам на располагању.

Информације

Жинеса ДОО

Краља Петра Првог 9,
35210 Свилајанц

060/031-1676 Саша Павловић

060/607-5000 Ненад Павловић

035/321-353

035/311-676 (Fax)

zinesagrupa@gmail.com

ПИБ: 112881843

Матични број: 21759813

Контакт

14 + 1 =